Overslaan naar content

Bouwkundig Uitvoerder

Op locatie
  • Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Talen Midden

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren bouwkundig uitvoerder met een passie voor het oplossen van logistieke en bouwkundige uitdagingen? Bij Talen Vastgoedonderhoud krijg je de kans om jouw expertise in te zetten en ervoor te zorgen dat elk renovatieproject soepel verloopt.


Dit is jouw baan bij Talen

Als Bouwkundig Uitvoerder bij Talen Vastgoedonderhoud heb je een dynamische rol waarbij je verantwoordelijk bent voor het bewaken van de uitvoering van projecten. Je geeft leiding aan het team van vakmensen van Talen, ingehuurde medewerkers en onderaannemers. Samen met het projectteam draag je zorg voor de voorbereiding en organisatie van (grote) totaalonderhoudsprojecten, waaronder badkamer-, keuken- en toiletrenovaties.


Vereisten

Dit ben jij...

Jij bent een creatieve denker die altijd op zoek is naar oplossingen van hoge kwaliteit. Je hebt ruime ervaring als bouwkundig uitvoerder, bij voorkeur in renovatiewerkzaamheden in de onderhoudsbranche. Daarnaast heb je bij voorkeur een vakgerichte bouwkundige opleiding afgerond en beschik je over sterke communicatieve vaardigheden. Affiniteit met digitale systemen en in het bezit zijn van een VCA-VOL certificaat zijn een pré.


Over ons: Talen Vastgoedonderhoud

Talen Vastgoedonderhoud is een van de grotere totaalonderhoudsbedrijven in Nederland. Met meer dan 90 jaar ervaring streven we ernaar om de beste te zijn in ons vakgebied. Bij Talen krijg je volop kansen om jezelf te ontwikkelen, onder andere via onze Talen Academie. In 2023 kregen we een 8,6 als werkgever, waarmee we het label 'Great place to work' verdienden. Als Bouwkundig Uitvoerder werk je fulltime voor onze vestiging Talen midden B.V. in Apeldoorn.


Dit bieden wij

Bij Talen Vastgoedonderhoud staat jouw welzijn centraal. Daarom kun jij als Bouwkundig Uitvoerder bij ons op basis van een 40-urige werkweek rekenen op:

  • Een vast contract na 1 jaar
  • 25 vakantiedagen en 15 roostervrije dagen voor een goede balans tussen werk en privé
  • Volop mogelijkheden om workshops en trainingen te volgen via onze Talen Academie
  • Een lease-auto
  • Een smartphone, iPad en laptop
  • Bedrijfsfitness en ons fietsplan voor jouw werkplezier en gezondheid


Geïnteresseerd?

Zie jij deze veelzijdige baan als Bouwkundig Uitvoerder bij Talen helemaal zitten? Solliciteer dan direct via werkenbijtalen.nl. Voor vragen over de vacature of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Harold Tuntelder, onze recruiter, via onderstaande gegevens.


Telefoonnr. werk: 06-82738825
E-mail: htuntelder@talen.nl

of