Overslaan naar content

Glaszetter / Houtrotspecialist

Op locatie
  • Makkum, Friesland, Nederland
Talen Noord

Functieomschrijving

Ben jij bedreven in het plaatsen van verschillende soorten glas en het repareren van houtrot? Bij Talen Vastgoedonderhoud hebben we een plek voor een vakbekwame glaszetter die ook gespecialiseerd is in houtrotherstel. Als jij het talent hebt voor beide vakgebieden, nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Onze Talen Academie biedt volop mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en specialisatie.


Vereisten

Dit is jouw baan bij Talen

Als glaszetter / houtrotspecialist bij Talen Vastgoedonderhoud werk je op diverse onderhouds- en renovatieprojecten aan sociale huurwoningen. Je bent vertrouwd met verschillende soorten glas en hebt uitgebreide ervaring in het repareren van houtrot. Bij ons werk je altijd in een team en krijg je de nodige ondersteuning bij het tillen en verplaatsen van glas. Jouw taken omvatten onder andere:

  • Reparatie van houtrot
  • Plaatsen van diverse soorten glas


Over ons: Talen Vastgoedonderhoud

Talen Vastgoedonderhoud is een toonaangevend familiebedrijf dat zich richt op het onderhoud en de verduurzaming van sociale huurwoningen. Met meer dan 90 jaar ervaring streven we ernaar de beste te zijn in ons vakgebied. Bij Talen krijg je volop kansen om jezelf te ontwikkelen, onder andere via onze Talen Academie. In 2023 kregen we een 8,6 als werkgever, waarmee we het label 'Great place to work' verdienden. Als glaszetter / houtrotspecialist werk je fulltime voor onze vestig noord (Makkum).


Dit ben jij...

Met jouw brede vakkennis en ruime ervaring zie jij altijd mogelijkheden om ons werk nog beter te doen. Je bent communicatief sterk, klantvriendelijk en een echte teamspeler. Daarnaast ben je oplossingsgericht en in het bezit van een VCA-certificaat, of bereid om dit certificaat bij ons te halen.


Dit bieden wij

  • Een werkbus met goed gereedschap
  • Bedrijfsfitness
  • Een fietsplan (lease een fiets via Talen)
  • Workshops en trainingen vanuit de Talen Academie
  • Pensioenopbouw
  • Een personeelsvereniging


Solliciteren

Zie jij deze veelzijdige baan als glaszetter / houtrotspecialist bij Talen Vastgoedonderhoud helemaal zitten? Solliciteer dan direct via werkenbijtalen.nl. Voor vragen over de vacature of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Harold Tuntelder, onze recruiter, via onderstaande gegevens.


Telefoonnr. werk: 06-82738825
E-mail: htuntelder@talen.nl

of